Uusimalla tapetit annat sisustuksellesi uuden ilmeen – Mynämäki, tervetuloa ostoksille!

Tapetti on helppo, nopea ja varsin edullinen tapa muuttaa huoneen ulkonäköä ja tunnelmaa.

Sisustus Mainion valikoimassa on runsaasti erilaisia tapetteja. Monet niistä ovat ostettavissa suoraan varastosta ja tarvittaessa tilaamme haluamasi tapetin. Tyypillinen toimitusaika on kahdesta päivästä (kun tuote on maahantuojan varastossa) kahteen viikkoon. Myynnissä ovat muun muassa seuraavat upeat brändit:

 

  ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Soita meille

Myös muita erikoisuuksia

Mikäli perinteisemmät tapettivaihtoehdot eivät tunnu sopivan tarpeisiisi, voit valita myös esimerkiksi nestemäisen kangastapetin. Valikoimassa on myös muita erikoisuuksia: mikrosementti, efektimaalit ja sisustuslaastit ovat rohkean ja toisaalta myös pienen budjetin sisustajan valintoja. Myymme seuraavien brändien tuotteita:  ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Saat tuotteet halutessasi valmiiksi asennettuina. Tutustu myös muuhun valikoimaan: maalit, lattiamateriaalit ja sisustussuunnittelu. Tervetuloa ostoksille Mynämäelle! Yhteystiedot löydät täältä.

Ota yhteyttä

Kaikki tarvittavat maalit sekä kotimaalareille että ammattilaisille.

Runsas valikoima trendikkäitä tapetteja suoraan varastosta.

Vinyyli- ja laminaattilattiat, muovimatto, vinyylikorkki ja parketti.

Sopivimmat ratkaisut kotiisi tai yrityksesi tiloihin yli 30 vuoden kokemuksella.

Upea valikoima tapetteja suoraan varastosta

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Onko suunnitelmissasi uusi koti, liiketila vai haaveiletko kenties nykyisen remontoinnista? Jos kaipaat millaista tahansa apua sisustamiseen, jätä yhteydenotto, niin jutellaan lisää!