Sisustussuunnittelu hioo tilan huippuunsa

Ratkaisukeskeinen sisustussuunnittelu tarpeidesi mukaan – palvelen Mynämäeltä ympäri Varsinais-Suomea

Onko suunnitelmissasi uusi koti, liiketila vai haaveiletko kenties nykyisen remontoinnista? Jos kaipaat millaista tahansa apua sisustamiseen, olen valmiina palvelemaan!

AMK-suunnittelijakoulutus ja 30 vuotta alalla ovat opettaneet paljon. Uskon, että voin auttaa sinuakin löytämään sopivimmat ratkaisut kotiisi tai esimerkiksi yrityksesi tiloihin. Voimme etsiä ja kokeilla erilaisia vaihtoehtoja, kunnes löytyy se oikea ja miellyttävin ratkaisu. Minulta saat sisustussuunnittelupalvelun lisäksi maalit, tapetit ja lattiamateriaalit.

Valitsemalla suunnittelupalvelun, saat uutta näkökulmaa ja tuoreita ideoita. Sisustussuunnittelu on värien ja kuosien hallintaa, mutta samalla se on myös käytännöllisiä ja oikean laatuluokituksen ratkaisuja. Saat käyttöösi ammattilaisen tietotaidon huoneiden tilankäyttöön ja toimivuuteen sekä esimerkiksi huonekalujen sijoitteluun. On kohde sitten iso tai pieni, yksityinen tai julkinen, ota rohkeasti yhteyttä. Minä autan tekemään kohteesta juuri sinun näköisesi!

Soita meille

Kaikki tarvittavat maalit sekä kotimaalareille että ammattilaisille.

Runsas valikoima trendikkäitä tapetteja suoraan varastosta.

Vinyyli- ja laminaattilattiat, muovimatto, vinyylikorkki ja parketti.

Sopivimmat ratkaisut kotiisi tai yrityksesi tiloihin yli 30 vuoden kokemuksella.

Kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu on ratkaisu moniin ongelmiin –

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Onko suunnitelmissasi uusi koti, liiketila vai haaveiletko kenties nykyisen remontoinnista? Jos kaipaat millaista tahansa apua sisustamiseen, jätä yhteydenotto, niin jutellaan lisää!